Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A karajt felszeleteljük, megsózzuk és kiklopfoljuk. Lisztben megforgatjuk, majd egy serpenyőben olajon 2-2 percig pirítjuk a szeleteket. Ezután tepsibe tesszük egymás mellé, és borssal megszórjuk.
A 6 fej hagymát felkarikázzuk, és kb. 5 percig pirítjuk, amíg összeesik. Ezután a szeletekre tesszük a pirított hagymát, majd a tetejét reszelt sajttal megszórjuk.
25 percig sütjük, először alufóliával lefedve, majd félidőtől szabadon. Rizskörettel tálaljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A csirkehúst kedvelők csirkemellből is elkészíthetik az ételt. Nálam bevált, amikor gyorsan kellett valami finomat összedobni. A hagymás ízek kedvelőinek kifejezetten ajánlom.
|
|
|
|
0 komment
|
18 ember kedveli
|
mildiko50
2012.02.11 10:00
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
karajt felszeleteljük, serpenyőben olajon, szeletekre tesszük, pirított hagymát, tetejét reszelt, csirkehúst kedvelők, hagymás ízek, felszeleteljük, csirkemellből, felkarikázzuk, elkészíthetik, megforgatjuk, kiklopfoljuk, Rizskörettel, kifejezetten, alufóliával, sertéskaraj, serpenyőben, kedvelőinek, szeletekre, csirkehúst, összedobni, megszórjuk, megszórjuk, szeleteket, összeesik, megsózzuk, félidőtől, trappista, pirított, pirítjuk, tálaljuk, pirítjuk, sertéskaraj, vörös hagyma, trappista sajt, őrölt bors, liszt, olaj,
|
|
|
|
|